Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Vers van de pers

Eendjes

We werden zo blij van het idee de eendjes te voeren dat iedere stap richting het water een feestje werd. Zie je het voor je? Een ouder en een kind in de regen, met een zak brood en Barbie's in de handen, dansend en zingend door de straten.

lees verder

Tijdlijn

Ik ben momenteel bezig met het schrijven van een tijdlijn. Het is een huiswerkopdracht voor het vak therapeutische vorming en ik kan je zeggen, het werkt behoorlijk therapeutisch. Alsof ik bij mezelf op de bank lig maar dan zonder Netflix. Ik graaf in mijn geheugen als een mol die graaft naar een beter bestaan.

lees verder

Pathologie

Het lezen over ziekten is voor een gevoelig persoon een afrader. Ik raad het je ook niet aan wanneer je gauw het idee hebt dat alles om jou draait, of wanneer je veel liefde voor je medemens en geliefden ervaart. Het is dan ook, keer op keer een opgave om dat Medische handboek van 1900 pagina’s open te slaan.

lees verder

Doodsbedreiging

Een man in gebrekkig Nederlands beschreef hoe ik eruit zag en schold mij uit. Geslachtsdelen werden gecombineerd met volksziekte nummer één en ondertussen ging mijn hartslag omhoog.

lees verder

Oudere berichten